Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο υφυπουργός Παιδείας κ. Στύλιος …

Ουαί υμίν πολιτικοί και δημοσιογράφοι υποκριτές.

Εμείς δεν αντιληφθήκαμε κάτι προσβλητικό στην απάντηση του κ. Στύλιου. Ατυχές ναι. Απρεπές ίσως. Διατύπωσε απλώς την άποψή του, καταφανώς προκαλούμενος, η οποία προφανώς διώκεται στην ελληνική δημοκρατία του 2014.

Η κατά την άποψή της προσβληθείσα βουλευτής του ΚΚΕ κα Λ. Κανέλλη

Μας προξένησε έκπληξη και η αντίδραση του κ. πρωθυπουργού, αλλά και οι φωνασκίες των αριστερών κουμουνιστικών και μη δυνάμεων που παραβιάζουν συστηματικά λογική, αρχές, κανόνες, σύνταγμα και ότι άλλο θέλουν, εν ονόματι του λαού και των δικαιωμάτων του για τα οποία υποτίθεται ότι κόπτονται. Ενώ απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις, τις ευκαιρίες, την ελευθερία και τα πλεονεκτήματα του καπιταλισμού και της δημοκρατίας.

Ευχαρίστως να ακούσουμε και άλλες απόψεις αν κάνουμε λάθος ή βλέπουμε τα πράγματα από τη μη αληθινή πλευρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου