Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές καταγγέλλει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ …

Ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 έξω από τη Νομική Αθηνών, όπου έχουν αναπτυχθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο κατάληψης εν όψει και της επετείου του Πολυτεχνείου.
  
«Κυβέρνηση και πρυτανικές αρχές, με πρωτοπορία του αυταρχισμού τον πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Φορτσάκη, ξυπνάνε μνήμες από σκοτεινές εποχές, λίγες μόλις μέρες πριν τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που έβαλε τις εποχές αυτές μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας», λέει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:50,Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 11:38).

Στις 8 το πρωί ελάχιστοι φοιτητές έρχονταν στα μαθήματα και αυτοί μάλλον κουρασμένοι και εν πολλοίς αδιάφοροι.

Τα πράγματα άλλαξαν φαίνεται και τώρα δραστηριοποιούντα από τα χαράματα. Εύγε στους λαμπρούς και εργατικούς αυτούς νέους.

Περιμένουμε παιδιά να δείξετε και τον ίδιο ζήλο στα μαθήματα και στις σπουδές σας. Εκτός και να έχετε εξασφαλίσει ήδη πτυχίο και καλή θέση στο δημόσιο του ΣΥΡΙΖΑ και έχετε απεριόριστο χρόνο και διάθεση για τσαμπουκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου