Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ακίνητα στην Πλάκα για 100 ευρώ, ενοικίαζε το υπουργείο Πολιτισμού …

Ακίνητα - ιδιοκτησίες του υπουργείου Πολιτισμού στην Πλάκα που πέρασαν στη δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου το τελευταίο να τα παραχωρήσει σε ιδιώτες για 99 χρόνια.
 
Υπάλληλοι του Ταμείου ανακάλυπταν έκπληκτοι ότι ορισμένα είχαν περιέλθει... περιέργως στη χρήση τέως υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 23 Δεκεμβρίου 2014).

Περισσότερο από όλα εξοργίζει κάθε σοβαρό και νομοταγή πολίτη, η ανευθυνότητα όλων των στελεχών και αρμόδιων του υπουργείου πολιτισμού εν προκειμένω – μέχρι βέβαια και του εκάστοτε υπουργού, που παραδόξως είναι άνευ μυελού και ικανοτήτων προφανώς - αλλά και η πλήρης αδιαφορία της δικαιοσύνης και των ταγών της. Με την επιφύλαξη λόγω τυφλότητας όπως μάθαμε από το σχολείο.

Ποτέ δεν υπάρχουν αρμόδιοι υπεύθυνοι των εγκλημάτων κατά του δημοσίου και εις βάροες των πολιτών. Όλοι εξ ορισμού αθώοι, χωρίς ευθύνες και τσάμπα ή εξασφαλισμένο πλουτισμό.

Και επειδή κανείς από αυτούς δεν έκανε το λάθος να κλέψει φραντζόλα ψωμί, είναι όλοι έξω και απολαμβάνουν κλοπιμαία και ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου