Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

50% κάτω ο ρυθμός των προκρατήσεων …

Kραδασμούς στην πορεία του ελληνικού τουρισμού προκάλεσε η πολιτική αστάθεια που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, με το ρυθμό των προκρατήσεων να μειώνεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κατά 50%.
  
Λόγω της αυξημένης πιθανότητας διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών πριν κλείσει η νέα συμφωνία με τους πιστωτές, όλοι οι μεγάλοι tour operator που συνεργάζονται στενά με τη χώρα μας είδαν στις οθόνες που καταγράφονται οι κρατήσεις από όλο τον κόσμο η Ελλάδα να πέφτει κάθετα στις προτιμήσεις των τουριστών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:12:28, Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 12:28).

Δεν χρειάζεται προφανώς να γίνει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική του αποδίδει από τώρα και χωρίς αμφιβολίες.

Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα. Όπως «έξω οι βάσεις του θανάτου», του αείμνηστου κακού δαίμονα Ανδρέα.

Στην Ελλάδα πρέπει να μείνουν μόνο οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, άντε και μερικοί του Καμένου.

Όλοι οι άλλοι είναι ανεπιθύμητοι εδώ και δεν χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου