Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ένταση όταν ο Γ. Μπουτάρης κατέβασε πανό του ΣΥΡΙΖΑ από το δημαρχείο ...

«… Ένταση  επικράτησε σήμερα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης όταν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης κατέβασε πανό που νωρίτερα είχε αναρτήσει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πρόσοψη του κτηρίου.

«Δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε κάτι τέτοιο. Εάν θέλετε να κάνετε παρέμβαση, να έρθετε να την κάνετε στο δημοτικό συμβούλιο», είπε ο δήμαρχος στους νέους, που αντέδρασαν στην κίνησή του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν να κατεβάσει το πανό …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:40, Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 17:32).

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Οι τσογλανοπαρέες, που λέει και ο Σαββόπουλος, πρέπει να μάθουν να σέβονται Νόμους, μεγαλύτερους και τους άλλους πολίτες και να σταματήσουν να κάνουν ότι γουστάρουν.

Ας κάνουν την επανάστασή τους στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου