Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Μέλος του ΣΕΤΕ ο όμιλος Euromedica …

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ένταξη στον ΣΕΤΕ σηματοδοτεί την εντατικότερη δραστηριοποίηση του ομίλου στον ιατρικό τουρισμό, σε έναν κλάδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, που ενισχύονται τόσο από τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, όσο και από την υψηλή κατάρτιση του εγχώριου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».
  
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Σπύρος Κοτρώτσιος, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την ένταξη του ομίλου στην οικογένεια του ΣΕΤΕ. «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα οφέλη από την προώθηση του ιατρικού-τουριστικού προϊόντος είναι πολλαπλασιαστικά  για την ελληνική οικονομία. Ωστόσο, προκειμένου να αναπτυχθεί σε γερές βάσεις ο ιατρικός τουρισμός, απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός, σταθερές συνέργιες μεταξύ της ιατρικής και του τουρισμού, αλλά και των άλλων συναφών κλάδων», ανέφερε.

«Στο πλαίσιο αυτό», πρόσθεσε, «ο όμιλος Euromedica εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από τη στρατηγική συμμαχία του με τον ΣΕΤΕ. Η τεχνογνωσία, η μεγάλη γεωγραφική κάλυψη, το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του δικτύου της Euromedica, σε συνδυασμό με το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία του ΣΕΤΕ, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την απελευθέρωση της δυναμικής του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,  UPD:10:53, Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 10:40).

Θαυμάσια ιδέα και ελπίζουμε καλά αποτελέσματα. Αλλά πολλά και πομπώδη λόγια. Η συνηθισμένη τακτική στην Ελλάδα.

Παιδιά, ιατρικός τουρισμός με τόσα σκουπίδια σε όλη τη χώρα και σε κάθε γωνιά της δεν γίνεται. Το έχουμε ξαναπεί στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/12/blog-post_22.html και http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/09/blog-post_30.html.

Πείτε μας και εσείς την άποψή σας ή ακόμα καλύτερα κάντε επί τέλους κάτι να ξεβρομίσει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου