Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ρ. Μακρή: Εάν χρειαστεί θα «κόψουμε» στην ΤτΕ 100 δισ. Ευρώ …

Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή


η οποία υποστήριξε πως εάν χρειαστεί «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Η απίστευτη ιστορία νεαρού που κέρδισε 6.000 ευρώ!
Ραχήλ Μακρή: Λεφτά να δουν τα μάτια σας ...

Η κ. Μακρή που συμμετείχε σε τηλεοπτικό πάνελ στο σταθμό flash Κοζάνης απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τη χρηματοδότηση της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν προβλέπεται».

Ωστόσο είπε ότι εάν χρειαστεί «Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ». «Εάν χρειαστεί αυτό θα κάνουμε. προβλέπεται από τη συνθήκη της Ευρωζώνης» υπογράμμισε η ίδια. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:22:25, Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 18:47).
 

Κα-τα-πλη-κτι-κό.

Η εκπληκτικής ευφυΐας κα Ραχήλ Μακρή, εκ Κοζάνης, έδειξε το δρόμο. Ναι αυτό που ήταν μπροστά στα μάτια μας για χρόνια και η ανικανότητά μας αδυνατούσε να εντοπίσει και πόσο μάλλον να υλοποιήσει.

Σε ευχαριστούμε Ραχήλ.

Η Πατρίς ευγνωμονούσα. Τον ανδριάντα τον έχει εξασφαλισμένο. Ευγνωμονούμε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ και το μεγάλο τιμονιέρη Αλέξη Μεγαλέξαντρο για την επιλογή του. Μια από τις πολλές και θαυμαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου