Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Επιλογές μπροστά στη κάλπη της 25ης Ιανουαρίου 2015 …

Το άρθρο του κ. ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΙΑΚΩΒΙΔΗ «Η καταστροφή του 2015 θα είναι δημιουργική;» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 04.01.2015), εμπεριέχει ενδιαφέροντα στοιχεία και παίρνει σαφή θέση σε σχέση με τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν για την ελληνική κοινωνία, με την προκήρυξη των εκλογών της 25 Ιανουαρίου 2015. 
Είμαστε της άποψης ότι πρέπει να το διαβάσουν όλοι όσοι βρίσκονται σε δίλημμα σχετικά με το ποια θα είναι η επιλογή τους μπροστά στην κάλπη.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον.

Ωστόσο οι Έλληνες θα πρέπει να ζυγίσουμε προσεκτικά όλες τις επιλογές, ακόμα και αυτές που θέλει να μας επιβάλλει το άθλιο κατασκεύασμα των ΜΜΕ και το πολιτικά ξεπερασμένο και άχρηστο πολιτικό σύστημα.

Και πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτούμε τα παιδιά μας, τους νέους και τις προοπτικές της χώρας, εντός του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος που με τόση σοφία ενταχθήκαμε, αλλά με τόση επιπολαιότητα αγνοήσαμε, διασύραμε και θεωρήσαμε κατάλληλο μόνο για άρμεγμα και εξαπάτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου