Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πλήρης απογοήτευση και ίσως παραίτηση …

Οι πολίτες αυτής της χώρας βρίσκονται στα πρόθυρα παράκρουσης.

Οι μόνοι που συμπεριφέρονται «ικανοποιητικά» είναι ο κ. Τσίπρας που προβάρει ήδη το αρμάνι κουστούμι της εξουσίας και ο νυν πρωθυπουργός που ανάδειξε τον κ. Τσίπρα μέλλοντα πρωθυπουργό και λέει και ξαναλέει ότι αυτός θα είναι ο νικητής των εκλογών. Είμαστε βέβαιοι ότι ούτε ο ίδιος το πιστεύει. 

Οι νουνεχείς και σοβαροί πολίτες ξέρουν ότι η ανάκαμψη έπρεπε να είχε συντελεστεί στα 3 το πολύ χρόνια της κρίσεως και τώρα η Ελλάδα θα ήταν μια κανονική χώρα. Η ομάδα όμως Σαμαρά - Βενιζέλου αναλώθηκε να εφευρίσκει τρόπους να σώσει τη πολιτική της πελατεία και να αφήσει αλώβητούς όλους τους άθλιους θεσμούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην πτώχευση. Η κομματική πελατεία τους θα τους είναι αιωνίως ευγνώμων. 

Ο σύντροφος Τσίπρας, από την άλλη αγορεύει μονίμως στο 15-μελές του σχολείου του, χωρίς πρόγραμμα, ικανούς συνεργάτες, στρατηγική και ονειρευόμενος το νέο νικηφόρο γύρο του εμφυλίου. Είναι ευγνώμων στο δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου και θα κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο με σίγουρο το τελικό θάνατο. Με ευθανασία. 

Η ιστορία θα κρίνει όλους αυτούς που κυβέρνησαν με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα και την ευημερία των διαπλεκόμενων πελάτων τους.

Ωστόσο η Ελλάδα θα βρίσκεται ημιθανής, άρρωστη, γερασμένη, απαισιόδοξη και επαίτης.

Παναγιά βοήθα.

ΥΓ: Αν κανείς έχει καλύτερη εικόνα και περιγραφή, παρακαλούμε να μας ενημερώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου