Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βαρουφάκης: «Προτιμότερος ο θάνατος, αν δεν βρεθεί συμφωνία»

Ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στο επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ και απορρίπτει την ποσοτική χαλάρωση Ντράγκι, εκτιμώντας ότι «δεν είναι πολύ καλή ιδέα».

Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές της Ελλάδας μετά τις εκλογές, «τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος», σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος σε μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «La Tribune» απέρριψε την ποσοτική χαλάρωση Ντράγκι, εκτιμώντας ότι «δεν είναι πολύ καλή ιδέα», ενώ άσκησε κριτική στο σχέδιο Γιούνκερ.

Διαβάσαμε μεταξύ των άλλων τη βαρυσήμαντη δήλωση του κ. Βαρουφάκη (Πρώτο Θέμα, 20/01/201518:43). Αν και προσπάθησε μετά να την ανασκευάσει, προφανώς φοβούμενος ότι θα υπάρξει κόστος για τον αρχηγό του κ. Μεγαλέξαντρο, εμείς αναλογισθήκαμε το μέγεθος του ανδρός, του πλούσιου και καθηγητή που εκ του ασφαλούς λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες και υποχρεώσεις και τον βαφτίσαμε – αυθόρμητα αυτή τη φορά και δικαίως νομίζουμε – σε κ. Μπαρουφάκη.

Με την ευκαιρία θέλουμε για ακόμα μια φορά να καταδικάσουμε όλους τους φωστήρες και μέλλοντες σωτήρες της πολύπαθης Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών, γιατί δεν παρουσιάζουν τις απόψεις τους στους πολίτες και στην Ελλάδα, αλλά σε ξένα έντυπα, εφημερίδες του εξωτερικού, συμπόσια, γεύματα, σεμινάρια και κάθε λογής κοινωνικές ή ακόμα και επιστημονικές δραστηριότητες. Φαίνεται λογική η υπόθεση ότι κανένας δε τολμά να τις παρουσιάσει εντός της χώρας ή ότι περιφρονούν απεριόριστα τους Έλληνες. Διαλέγετε και παίρνετε.

Αν ο κ. Μπαρουφάκης διαφωνεί με τα παραπάνω, τον παρακαλούμε να προσπαθήσει να μας πέσει περί του αντιθέτου.

ΥΓ: Και δεν θα πάψουμε να βροντοφωνάζουμε, Έξω οι κομματικά στρατευμένοι δήθεν επιστήμονες από τα πανεπιστήμια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου