Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Προσέγγιση «αριστερής παρένθεσης» …

Υπέρβαση του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί στη «γαλάζια» βάση, μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, επεδίωξε χθες ο κ. Αντ. Σαμαράς, σημειώνοντας προς τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια για εσωστρέφεια, οι εξελίξεις σύντομα θα μας δικαιώσουν».
 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος εκτίμησε ότι έρχονται δύσκολες στιγμές για τον τόπο.
Ο κ. Σαμαράς, που σε όλες τις μέχρι σήμερα συναντήσεις του με στελέχη του κόμματος εκφράζει την πεποίθηση ότι η Ν.Δ. σύντομα θα δικαιωθεί και ο ίδιος θα βρεθεί εκ νέου στο Μαξίμου, επέμεινε χθες στην προσέγγιση της «αριστερής παρένθεσης», σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. αποτελεί εγγύηση προκειμένου η χώρα να μην πληρώσει τα σφάλματα του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε ότι έρχονται δύσκολες στιγμές για τον τόπο, «οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να μη γίνουν δραματικές…. Σύντομα αυτή η παράταξη, που πάντα έβγαζε τον τόπο από τα δύσκολα, θα κληθεί να παίξει ξανά τον ιστορικό της ρόλο».

Στην πρωτολογία του, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε σε λάθη, τα οποία όμως είτε περιόρισε σε ζητήματα οργανωτικού χαρακτήρα είτε απέδωσε στην αποθάρρυνση πολλών ψηφοφόρων λόγω των φημών, όπως είπε, τα τελευταία 24ωρα πριν από την κάλπη για μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 29 Ιανουαρίου 2015).

Μωραίνει Κύριος …

Ο κ. Αντώνης όπως αναμένονταν είπε πολύ απλά ότι για όλα φταίνε οι πολίτες που δεν κατάλαβαν το μέγεθός του, την εκπληκτική πολιτική του και την ικανότητά του να επιλέγει συνεργάτες (ένας εξαιρετικός από αυτούς κάθεται δίπλα του, έτοιμος να αναλάβει στα στιβαρά του χέρια το μέλλον …).

Είναι δυστύχημα για την Ελλάδα ότι ακόμα παραμένει αρχηγός της ΝΔ ή ότι ακόμα δεν έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες εναντίον του.

Τα περί αριστερής παρένθεσης είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι και η προσπάθειά του να παραμείνει στο μουσείο της ΝΔ ή έστω στο Πρυτανείο της, με δωρεάν σίτιση, συγκινητική.

Καιρός κύριοι για φρέσκο αέρα και αρχηγό νέο, ικανό και με όραμα, ικανό να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την κυβέρνηση, προς όφελος των πολιτών και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου