Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος: Ρυθμιστές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες …

«Ρυθμιστή» χαρακτήρισε το κόμμα του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας μετά τις εκλογές της Κυριακής.

«Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού», ανέφερε και συνεχάρη του νεοεκλεγέντες βουλευτές. Τόνισε πως οι ΑΝΕΛ έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ σημείωσε ότι το έργο του κόμματος είναι πλέον διαφορετικό, αφού μετέχει στην κυβέρνηση. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:10:06, Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 09:54).

Άρχισε η μπαρουφολογία, η αμετροέπεια ελληνιστί, η καυχησιολογία, η έπαρση, η αναντιστοιχία λόγων και έργων.

Ουσία μηδέν. Έργο μηδέν.

Πολύ φοβόμαστε ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Λόγω του γεγονότος ότι ο υπερφίαλος κ. Ψημένος, με συγχαρείτε κ. Καμμένος, δεν συμπεριφέρεται στο κόμμα και στους βουλευτές των ΑΝΕΛ δημοκρατικά.

Μακάρι να κάνουμε λάθος.

ΥΓ: Δείτε και το σχόλιο Πρώτα δείγματα γραφής …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου