Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τον Χρ. Ξηρό …

«… Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλαν οι Εισαγγελείς στον βαρυποινίτη Χριστόδουλο Ξηρό , για τον οπλισμό που βρήκαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο σπίτι που διέμενε στην Ανάβυσσο. «Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή και θεωρώ υποχρέωση μου την αντίσταση» δήλωσε ο ίδιος.
  
Ο κ. Ξηρός θα μεταχθεί εκ νέου αύριο στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί έπειτα από την προθεσμία που του έδωσε ο 11ος  Τακτικός Ανακριτής, που ανέλαβε την δικογραφία …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:22:18, Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 19:48).

Τι να πει κανείς.  Αν και έχουμε παλιότερα επισημάνει το πρόβλημα – βλέπετε  http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/08/blog-post_493.html .

Πρέπει οι αρμόδιοι να εξηγήσουν γιατί πρέπει να κινητοποιούνται δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί και δεκάδες άλλοι ακροβολισμένοι, προκειμένου να μετάγεται ο επικινδυνότατος κακοποιός και τρομοκράτης Ξηρός στο γραφείο του κ. εισαγγελέα, για να ανακριθεί, να απολογηθεί και να ασκηθούν διώξεις.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. εισαγγελέας είναι μοναδικός και πρέπει  να νοιώθει σπουδαίος και αναντικατάστατος. Αλλά η οπερέτα της μεταγωγής των κακοποιών στο γραφείο του εισαγγελέα με πολλές πιθανότητες απόδρασης ή τέλεσης άλλων εγκλημάτων από συνεργούς, ομοϊδεάτες, πλακατζήδες ή ανθρώπους που θέλουν να γελοιοποιήσουν δικαιοσύνη, αστυνομία και το σύστημα πρέπει να σταματήσει.

Αν κάνουμε λάθος να μας το υποδείξουν οι κκ. αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου