Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ασυδοσία, ανυπαρξία, ανοχή, αδοαφορία, ανικανότητα, τεμπελιά και άλλα πολλά …

Με αφορμή την είδηση: «Φωτιά ξέσπασε πριν από περίπου μία ώρα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Σωκράτους 71 στην Αθήνα.
  
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα». (NAYTEMPORIKH, UPD:07:04, Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 07:03).

διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά ότι όλα έχουν αφεθεί στη τύχη τους, επικρατεί το απόλυτο χάος και κανείς δεν κάνει το έργο για το οποίο πληρώνεται.

Η χώρα όλη στον αυτόματο πιλότο και εκτεθειμένη στους κακοποιούς, τους παράνομους, τους αλήτες, τους αναρχικούς, τους εγκληματίες εγχώριους και εισαγωγής, και όλους τους φιλήσυχους και αόρατους πολίτες που λεηλατούν ότι διαπιστώνουν ότι δεν φυλάσσεται και ότι έχει ξεμείνει μακριά από το ενδιαφέρον των αρχών, των πολιτών, των γειτόνων, των περαστικών.

Υπάρχει πρόβλημα, έντονο πρόβλημα κοινωνικής συμπεριφοράς στην χώρα που λέγεται Ελλάς.

Οι πολίτες δεν θέλουν να μπλέξουν, η αστυνομία αδιαφορεί ή κινείται επιλεκτικώς και όποτε αποφασίσει αύτη, η δικαιοσύνη τυφλή, κουφή, μουγκή, αδιάφορη ακόμα και τις διεθνείς αιτιάσεις εναντίον της, προσανατολισμένη μόνον στα ίδια συμφέροντα και στις επιλεκτικές φιλίες και αγάπες.

Και η χώρα λεηλατείται συστηματικά και βανδαλίζεται όποτε γουστάρουν οι νέοι επικυρίαρχοι με καθοδηγητές τα αριστερά απολειφάδια περασμένων εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου