Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Βαρυποινίτες χρηματοδότησαν το σχέδιο του Χ. Ξηρού …

«… Υπόνοιες ότι το σχέδιο του Χριστόδουλου Ξηρού για την απελευθέρωση των μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» χρηματοδοτήθηκε από βαρυποινίτες που κρατούνται για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου εκφράζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Υποστηρίζουν ότι για την αγορά των όπλων και των εκρηκτικών που βρέθηκαν σε Ανάβυσσο και Λουτράκι και την μίσθωση των ακινήτων απαιτήθηκαν χρήματα που δεν διαθέτουν τα έγκλειστα μέλη της οργάνωσης.
Τηλεοπτικά συνεργεία στη δεύτερη ειδυλλιακή γιάφκα του Χ. Ξηρού, στο Λουτράκι.
Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην «Κ» ότι η 22χρονη επισκεπτόταν στον Κορυδαλλό έγκλειστα μέλη της «Συνωμοσίας» μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Το διάστημα που ακολούθησε, τον ρόλο του «συνδετικού κρίκου» μεταξύ των μελών της οργάνωσης και του Χριστόδουλου Ξηρού έπαιζαν άλλα άτομα, τα οποία επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας …». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 7 Ιανουαρίου 2014).

Μερικές απορίες αφελούς:
  1. Ότι υπάρχουν χρηματοδότες δεν πρέπει να είναι υπόνοια αλλά βεβαιότητα. Το θέμα είναι ποιοι και γιατί; Μπορεί να είναι και άνθρωποι υπεράνω υποψίας, όπως συνηθίζεται να λέγεται από τα περιέργως συμπεριφερόμενα ΜΜΕ
  2. Μία συγκεκριμένη κοπέλα (αλλά και άλλα άτομα), επισκέπτονταν τους τρομοκράτες στο Κορυδαλλό και κανείς δεν είχε φροντίσει να μάθει ποια ήταν η κυρία και ποιές ήταν οι ασχολίες της; Και τα λαγωνικά της αστυνομίας και αντιτρομοκρατικής πως περνούν τον καιρό τους;
  3. Οι διωκτικές αρχές δεν ασχολούνται καθόλου με το τεράστιο κύκλωμα διακίνησης εκρηκτικών, όπλων, χρημάτων, υποστήριξης και πληροφόρησης που έχουν  στήσει και λειτουργούν αποτελεσματικότατα οι τρομοκράτες, προφανώς με την «ανοχή» αρχών, διωκτών, αρμοδίων, εντεταλμένων, και των μηχανισμών λήψεως αποφάσεων; Φαίνεται δε ότι τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν απαραίτητο εξάρτημα του σωφρονιστικού συστήματος και ψωμοτύρι της καθημερινότητας και είναι μέσο επεξεργασίας και εκτελέσεως επιχειρήσεων και διακίνησης εντολών. Λογικά κανείς δεν ασχολείται με το θέμα και τις συνέπειές του.
Με μόνη την επιφύλαξη ότι οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι θέλουν και ότι γουστάρουν και τα σερβίρουν προς ίδιον όφελος, η Ελληνική κοινωνία ζει υπό τους κακοποιούς και τους τρομοκράτες που αλωνίζουν.

Και μείς οι νομοταγείς μαλάκες και ειλικρινώς φορολογούμενοι (τρομάρα μας) τους είμαστε απόλυτα ευγνώμονες γιατί κάνουν όσα κάνουν και δεν μας έχουν ακόμα πουλήσει σκλάβους στη Τουρκία, ή δεν μας μπαρκάρουν σε πλοία μεταφοράς ζώων για την Μέση και Άπω Ανατολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου