Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παγωμένοι δρόμοι, κλειστά σχολεία στην Αττική …

Παγωμένη ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης η Αττική. Οι χιονοπτώσεις δεν ήταν ισχυρές αλλά σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες δημιούργησαν παγετό σε πολλές περιοχές, με αποτέλεσμα προβλήματα στα οδικά δίκτυα και κλειστά σχολεία.
Στα λευκά οι στέγες της Παλλήνης (φωτό: Φαίδρα Μπράττου).
Παγωμένα μυαλά, ολισθηροί δρόμοι ...
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη, τα σχολεία στην Πεντέλη, την Παλλήνη, τον Χολαργό και το Χαλάνδρι. Τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής θα ανοίξουν στις 10:00 όπως επίσης τα σχολεία στη Μάνδρα και στα Βριλήσσια. Τα Σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσουν από τις 09:00. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 19 Φεβρουαρίου 2015).

Αιδώς Αργείοι. Κοινώς αίσχος.

Οι ηγέτες αυτής της χώρας ασελγούν προκλητικά εις βάρος της κοινωνίας και των παιδιών της.

Για να μη δουλεύουν οι υπάλληλοι καθηγητές και δάσκαλοι και να μην αναλαμβάνουν ευθύνες, κλείνουν τα σχολεία, αντί να εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους γονείς να αντιμετωπίζουν τα καιρικά φαινόμενα, με τη δέουσα προσοχή, υπευθυνότητα και σεβασμό.

Αλλά αυτοί οι αρμόδιοι δεν είναι ηγέτες, αλλά ανθρωπάκια καλοπερασάκηδες και ανεύθυνοι.

Αίσχος για ακόμα μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου