Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κ. Καραγκούνης: Να ακολουθήσει τον δρόμο της σοβαρότητας η συγκυβέρνηση …

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση του εν όψει των διαπραγματεύσεων που έρχονται να ακολουθήσουν επιτέλους για το καλό του τόπου το δρόμο της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας» δήλωσε ο κ. Καραγκούνης (φωτ. αρχείου).Κ. Καραγκούνης: Να ακολουθήσει τον δρόμο της σοβαρότητας η συγκυβέρνηση

«Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο εξωτερικό χαρακτήρισε ως άλλος Γιώργος Παπανδρέου την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση του εν όψει των διαπραγματεύσεων που έρχονται να ακολουθήσουν επιτέλους για το καλό του τόπου το δρόμο της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας» δήλωσε ο κ. Καραγκούνης. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:21:32, Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 21:20).
 
Τον είδαμε και σε αντιπαράθεση με τον πολύ κ. Μηλιό, οικονομικό αστέρα της κυβέρνησης (που αλίμονο αν λέει και στο αμφιθέατρο αυτά που ξεστομίζει τα τηλεοπτικά παράθυρα).

Η ΝΔ πρέπει να επαινεί τις καλές κινήσεις της κυβέρνησης και να ενθαρρύνει τα θετικά της βήματα, ακόμα και αν φαίνονται ως αλλαγές στρατηγικής σε σχέση με τις εξαγγελίες. Είναι γελοία τακτική να καυγαδίζει για το τι έλεγε και το τι λέει, κατακεραυνώνοντας τους εκπροσώπους της.

Λογικά πρέπει να χρησιμοποιεί ουσιαστικό, εποικοδομητικό και ήπιο λόγο και όχι παλαιοκομματικό και προκατασκευασμένο.

Κοινός νους, εν ανεπαρκεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου