Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Αντιδράσεις στη ΝΔ για τη αποχή του Κυρ. Μητσοτάκη από την ψηφοφορία για ΠτΔ …

Αντιδράσεις εξέφρασε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση που τήρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αποχή του από την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και την δημόσια δήλωσή του για τους λόγους που διαφωνεί με την ανάδειξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.
Αντιδράσεις στη ΝΔ για τη αποχή του Κυρ. Μητσοτάκη από την ψηφοφορία για ΠτΔ
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης με ανακοίνωσή του ανέφερε πως τιμά τον κ. Παυλόπουλο, αλλά όπως επεσήμανε  δεν έχει πειστεί ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τρείς λόγους.

«Δεν  αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19/02/2015 10:47, Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 22:35).

Κόλπα, κόλπα, κόλπα.

Σεβαστές οι διαφωνίες του κ. Μητσοτάκη, αλλά θα έπρεπε να μετάσχει στην ψηφοφορία και να εκεί να διατυπώσει τη διαφωνία του. Αρκούσε ένα παρών ή να ψηφίσει τον κ. Ν. Αλιβιζάτο. Άλλωστε για αυτό εξελέγη και για αυτό πληρώνεται.

Δυστυχώς και πάλι, οι πολίτες διαπιστώνουν ότι η Ελλάδα δε διαθέτει ηγέτες.

Διαθέτει παιδάκια, με βολικές αντιδράσεις.

Λέτε να μας διαφεύγει κάτι σημαντικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου