Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Προς τους αξιότιμους εκπροσώπους στο EuroGroup και στη σύνοδο Κορυφής …

Εδώ και αρκετές ημέρες η ελληνική κυβέρνηση ή καλύτερα ορισμένοι υπουργοί της και «εθνικοί εκπρόσωποι» διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους των άλλων χωρών και των θεσμών της ΕΕ, για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση και στην επανδρομολόγηση της Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης και αποτελεσματική αντιμετώπιση της αθλιότητας της τρομακτικής ανεργίας του 25% και των νέων του 50% και πλέον.

Φυσικά στην Ελλάδα, πιστοί στο δόγμα «η Ελλάδα διαπραγματεύεται, αλλά οι Έλληνες δεν αξίζουν καμιάς επίσημης πληροφόρησης», παρά μέσω επιχειρήσεων των διεθνών ΜΜΕ (FT, Bloomberg, WSJ, κλπ.), παρακολουθούμε με δέος και ελπίδα ότι προκρίνεται να ειπωθεί, να διαρρεύσει ή να δηλωθεί και τρέμουμε στην πιθανότητα να υπερισχύσουν ακραίοι ηγέτες και ακραίες θέσεις.

Οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Ίσως μόνον να πάμε στις πλατείες που μας καλούν για να υποστηρίξουμε ότι έχουν αποφασίσει ορισμένοι εγκέφαλοι και οι στρατηγοί της προπαγάνδας.

Τα προβλήματα σε επίπεδο ΕΕ δεν λύνονται με διαδηλώσεις και συνθήματα στήριξης. Λύνονται με καλά επεξεργασμένα προγράμματα και καλά σχεδιασμένες στρατηγικές, που υποστηρίζονται από σοβαρά επιτελεία και κατάλληλες δομές και μηχανισμούς εντός της χώρας.

Εμείς παρακαλούμε τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους, ότι υπάρχουν και Έλληνες πολίτες εκτός από μέλη της κυβερνήσεως και εθνικοί εκπρόσωποι.

1 σχόλιο:

  1. Μετά την ανάρτηση διαβάσαμε τις δηλώσεις του κ. Σόϊμπλε - βλέπετε http://www.kathimerini.gr/803836/article/epikairothta/politikh/soimple-lypamai-gia-toys-ellhnes και μαύρισε η ψυχή μας.

    Εσείς τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή