Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ακκιζόμενη μυξοπαρθένα που τα θέλει, τρίβεται και τραβιέται …

Το μέγα ερώτημα - όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις - είναι πότε θα γίνει η εκπόρθηση του κάστρου, αφού και οι δυο το θέλουν διακαώς.

Αφορμή για τη παλιά καλή σκέψη, μας έδωσε η συμπεριφορά της νέας Ελληνικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η ακράτεια του Έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, η κρυπτοσυμπεριφορά του αντιπροέδρου κ. Δραγασάκη, οι ξιφουλκούντες καθημερνά υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί, τα διεθνή ΜΜΕ που βρήκαν θέμα για να τα πιάνουν καλά και οι αντίπαλοί μας στο ρινγκ Γερμανοί πεχλιβάνηδες.

Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί χρειάζεται τόσος πολύς χρόνος για να κάνουν οι αρμόδιοι αυτό που πρέπει και επιβάλλεται για το καλό όλων μας; Επιμένουν χωρίς λόγο για θέματα άνευ ουσίας, προφανώς για να σώσουν τα προσχήματα (αλήθεια ποια;) έναντι κάποιων προφανώς δικών τους, οι οποίοι όμως δεν έχουν τίποτε να συνεισφέρουν και τίποτε ουσιαστικό ακόμα και να διατυπώσουν ως σχολική έκθεση.

Παράλληλα δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους πολίτες και τη χώρα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τίποτε ουσιαστικό, αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο αυτόματος πιλότος για τα στοιχειώδη. Ας ελπίσουμε ότι θα μας προσγειώσει ασφαλώς και σύντομα θα αρχίσουμε να περπατάμε σε ασφαλές έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου