Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Επίσπευση διαδικασιών για 6.000 προσλήψεις στην Υγεία φέτος ...

Η επίσπευση των διαδικασιών για 6.000 προσλήψεις μέσα στο 2015 στον χώρο της Υγείας αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο και τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει προαναγγείλει 4.500 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού μέχρι το τέλος του 2015. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν και η πρόσληψη άλλων 1.500 επικουρικών εργαζομένων, από τους οποίους οι 700 θα είναι γιατροί.

Οι προσλήψεις αυτές θα πρέπει να γίνουν άμεσα και αφορούν στελέχωση δομών στα νησιά, στη Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσπρωτία, όπου και υπάρχουν επείγουσες ελλείψεις. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:01, Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 13:52).

Παιδιά έτσι δε διοικείται η χώρα.

Όσες χιλιάδες προσλάβετε τώρα θα χρειαστεί να τους αντικαταστήσετε κάποτε. Και τότε δεν ξέρετε τι θα επικρατεί.

Η λογική λέει ότι προσλαμβάνεις σε αριθμούς που προκύπτουν από μελέτες, τη δυναμική του κλάδου και τα μοντέλα ανάπτυξης και λειτουργίας που έχεις επεξεργαστεί. Και με ρυθμούς που δεν θα φέρουν εμπόδια σε μελλοντικές αναγκαίες αναδιαρθρώσεις και προσλήψεις.

Δε λέμε, καλό να εξασφαλίζεις 6.000 ψήφους μονοκοπανιά. Αλλά και λίγη λογική δεν βλάπτει.

Ψυχραιμία. Εκτός και αν είστε του δόγματος «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου