Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ζηλεύουμε και συγχαίρουμε …

Διαβάσαμε το άρθρο «Μεταξύ ουρανού και γης...» στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΗ,  05.04.2015).


Ευχαριστηθήκαμε με τα καλά νέα. Μας άρεσαν οι φωτογραφίες και η περιγραφή.

Λυπηθήκαμε για ακόμα μια φορά και ιδιαίτερα γιατί οι δικές μας ιδέες για το «Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών» (αν θέλετε να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε τη δ/νση http://asclepieion.mpl.uoa.gr/Parko/maketes.htm ), δεν βρήκαν μέχρι σήμερα πρόσφορο έδαφος. Και γιατί δεν μπορέσαμε να βρούμε ανθρώπους κατάλληλους να υποστηρίξουν τις προτάσεις μας και ανθρώπους με επιρροή στην Ελληνική κοινωνία που θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν τους άγνωστους σε εμάς μηχανισμούς, απαραίτητους για τη δρομολόγηση της υλοποίησης του Πάρκου.
Τμήμα του πάρκου με φόντο το εργοτάξιο. Μεσογειακός κήπος με ελιές και άλλα δένδρα αγκαλιασμένα από λεβάντες και ενδημικά φυτά, που αντέχουν στον σκληρό ελληνικό ήλιο.
Τμήμα του νέου πάρκου του Ιδρύματος Νιάρχου, με φόντο το εργοτάξιο. Μεσογειακός κήπος με ελιές και άλλα δένδρα αγκαλιασμένα από λεβάντες και ενδημικά φυτά, που αντέχουν στον σκληρό ελληνικό ήλιο.
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Αθήνα αξίζει να δει την υλοποίηση του «Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών» και είμαστε σίγουροι ότι πάρα πολλές από τις ιδέες μας, εξακολουθούν να είναι πρωτότυπες και καινοτόμες.

Και εμείς θέλουμε να δούμε την Αθήνα και την Ελλάδα να εξάγει επί τέλους ένα μοντέλο που αφορά τις σύγχρονες κοινωνίες  και όχι μόνο στη καλύτερη των περιπτώσεων να δημιουργεί οάσεις πολιτισμού και ίσως δημιουργικότητας στην άνυδρη σήμερα πόλη της Παλλάδας Αθηνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου