Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ραντεβού Καμίνη, σήμερα, για το «Αττικόν» …

Με τον ιδιοκτήτη (Ιδρυμα Δεκόζη Βούρου) και τον εκμισθωτή των κινηματογράφων «Αττικόν» και «Απόλλων» (Γιώργος και Τάκης Τσακαλάκης) συναντάται σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Στις 12 Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον εμπρησμό του ιστορικού συγκροτήματος.
Κανένα φως από το μέτωπο του «Αττικόν».
Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις, σε αυτούς τους 38 μήνες δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά απολύτως εργασία στην κατεύθυνση της αποκατάστασης του κτιρίου. Κι ενώ υπάρχει στη διάθεση των ιδιοκτητών κονδύλι της τάξης του 1.700.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, το Ιδρυμα Δεκόζη- Βούρου υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση του, καθώς το σχετικό αίτημα πρέπει να συνυπογράψουν όλοι οι ενοικιαστές των καταστημάτων του κτιρίου, ένας εκ των οποίων έχει οδηγηθεί σε πτώχευση, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να υπογράψει.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία να μην απαιτείται η συγκατάθεση των ενοικιαστών. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΠΟΛΗ 07.04.2015).

Περιμένουμε από τον εκλεκτό δήμαρχο Αθηναίων κ. Γεώργιο Καμίνη, ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της Πόλεως των Αθηνών και μηχανισμούς συμμετοχής των δημοτών και των κατοίκων.

Δε λέμε καλές και οι σκόρπιες αλλά σημαντικές πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά η Αθήνα ζητά πολλά περισσότερα από τους ηγέτες της και τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα την οδηγήσουν σε νέα κλέη και ένα φωτεινό μέλλον αντάξιο της Ιστορίας της.

ΥΓ: Τι μπαρούφες είναι αυτές με την απαραίτητη υπογραφή του ενοικιαστή; Και να έχει πεθάνει; Λογικά να χρειάζεται της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών, αλλά πέραν αυτών ουδέν. Οι άθλιοι κυβερνώντες κατάστρεψαν και καταστρέφουν το σύμπαν και μάλιστα ατιμωρητί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου