Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο μεταρρυθμιστικός ίστρος των ενοίκων του υπουργείου παιδείας …

Όπισθεν ολοταχώς στα Πανεπιστήμια
Στο 1982 επιστρέφουν τα ελληνικά πανεπιστήμια, αφού με απόφαση του υπουργείου παιδείας  οι φοιτητές στο εξής θα ψηφίζουν καθολικά για την εκλογή πρυτάνεων.

Η βαρύτητα της ψήφου θα αυξάνει αναλόγως με το ποσοστό συμμετοχής τους. Επίσης επιστρέφει το άσυλο, ενώ καταργούνται τα Συμβούλια και οι ρυθμίσεις περί αιωνίων φοιτητών.

Αυτό τουλάχιστον ανακοινώνεται από τον υπουργό στη σχετική συνέντευξη Τύπου που ο κ. Μπαλτάς παραχωρεί και αναμένεται να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο θέμα των μετεγγραφών. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 16 Απριλίου 2015).

Μάλλον πρόκειται περί παρακρούσεως.

Άνθρωποι εν τέλει ακατάλληλοι και εραστές της οπισθοδρόμησης και της κατεδάφισης κάθε ψήγματος αξιοκρατίας κυρίως στην ανώτατη εκπαίδευση, επέδραμαν στο υπουργείο παιδείας και θα το κάνουν στη κυριολεξία αγνώριστο.

Τι διαφέρουν οι τζιχαντιστές που καταστρέφουν τους πολύτιμους θησαυρούς της παγκόσμια πολιτιστικής κληρονομιάς; Εδώ μόλις πήγαν να ανθίσουν δειλά-δειλά μερικά λουλουδάκια λογικής και εκσυγχρονισμού, επέδραμε η μπότα των κκ. καθηγητών και τα τσαλαπάτησε.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αρθρώσουν πειστικό και σύγχρονο λόγο και ορκίζονται πίστη μόνον σε ότι ποιο οπισθοδρομικά, άχρηστο και καταστροφικό έχει να επιδείξει η σύγχρονη ελληνική διανόηση και κοινωνία.

Είναι να απορεί κανείς τι λένε αυτοί οι άνθρωποι στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους ομολόγους μας, για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και την ανάγκη εκσυγχρονισμού της Ελλάδας.

Προφανώς η άνθρωποι έχουν κρυφό πρόγραμμα, ίσως στα πρότυπα του περίφημου Πολ Ποτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου