Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αμερικανός πρέσβης: Εχθρική ενέργεια τυχόν απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού …


Εχθρική ενέργεια χαρακτήρισε ο πρέσβης των ΗΠΑ Ντέιβιντ Πιρς τυχόν απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού «ή οποιοδήποτε άλλου έχει βάψει τα χέρια του με αίμα αμερικανών διπλωματών», ενώ εξέφρασε το φόβο ότι το σχετικό νομοσχέδιο μπορεί να οδηγήσει στην απελευθέρωση τρομοκρατών και άλλων κακοποιών.
 
Κατά τον Αμερικανό πρέσβη, «οι καταδικασμένοι τρομοκράτες και άλλοι εγκληματίες που διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα πρέπει να ολοκληρώσουν τις ποινές τους, σύμφωνα με το ελληνικό δικαστικό σύστημα». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:40, Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 16:19).

Έχει απόλυτο δίκαιο ο πρέσβης και σωστά εκφράζει την αγανάκτηση της αμερικανικής κυβέρνησης για τις καινοτομίες του καθηγητή (;) υπουργού κ. Παρασκευόπουλου και τη συμπεριφορά των βουλευτών της συμπολίτευσης.

Δεν πάει πολύς καιρός που η κυβέρνηση προσέβλεπε σε υποστήριξη των ΗΠΑ και την είχε και πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση και ο θαυμάσιος υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης εκλιπαρούσε για 5 λεπτά δημοσιότητας δίπλα στο πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα. Αλλά αμέσως μετά προκαλούσαν όλο τον πολιτισμένο κόσμο και τις ΗΠΑ με τις αποφάσεις της Ελληνικής Βουλής, με την προβλεπόμενη ουσιαστικά αποφυλάκιση του Ξηρού.

Από τη μία πρόκληση στην άλλη. Από τη μία γκάφα στην άλλη. Από τη μία κουταμάρα στην άλλη. Από το ένα λάθος στο άλλο. Από τη μια βλακεία στην άλλη.

Που θα πάει αυτό; Τι άραγε ετοιμάζουν για τους δύσμοιρους Έλληνες πολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου