Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Άμεση συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εξαπατημένων Ελλήνων στη Πλατεία Συντάγματος …


Διαβάζουμε τα άρθρα εγκύρων δημοσιογράφων και εκπλησσόμαστε από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδουν στη κυβέρνηση, στους υπουργούς, στον πρωθυπουργό και σε στελέχη που επέλεξαν οι προηγούμενοι για να στελεχώσουν τις δομές του κράτους.

Όλα συγκλίνουν ότι κατασκευάζεται νέο μονολιθικό συγκρότημα εξουσίας για φίλους , κολλητούς και ομοϊδεάτες, χωρίς καμιά ευρωπαϊκή προδιαγραφή και ομοιότητα.

Οι ειλικρινώς φορολογούμενοι πολίτες βομβαρδίζονται καθημερινά με ανοησίες, πολεμική ρητορεία εναντίον όλων, εκτός των οπαδών και συμπορευόμενων με τον ΣΥΡΙΖΑ (ενώ οι ΑΝΕΛ σιωπούν επιδεικτικά) και συνεχείς απειλές εξόδου από το ευρώ, επιστροφή στη δραχμή και στη καταστροφή κάθε επιτυχίας – εν είδει χαλιφάτου του Λεβάντε -  που κατόρθωσε η Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Η πολιτική που ακολουθείται είναι ρήξη με την Ευρώπη, παραλογισμός και άκρατος ερασιτεχνισμός στις διεθνείς σχέσεις, ρήξη με όλους και για όλα και σύνθημα «Το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, Uber Alles».

Οι νομοταγείς πολίτες πρέπει να κατέβουν τη Κυριακή το απόγευμα και ίσως κάθε Κυριακή απόγευμα στη Πλατεία Συντάγματος και να διαδηλώσουν υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέρ του Ευρώ, υπέρ του δυτικού πολιτισμού, υπέρ της αξιοκρατίας, υπέρ της διαφάνειας, υπέρ της λογικής, υπέρ ενός σοβαρού και αποτελεσματικού αξιακού εκπαιδευτικού συστήματος, υπέρ ενός τεχνοκρατικά διαρθρωμένου συστήματος Υγείας, υπέρ μιας δημόσιας διοίκησης που σέβεται τους πολίτες, υπέρ του Νόμου και της νομιμότητας, υπέρ μιας σοβαρής, ταχείας και αποτελεσματικής Δικαιοσύνης και όλα όσα έχουν επιτύχει οι ευρωπαίοι ομόλογοί μας αλλά και ξεπάτωσαν οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και οι εντός του σιδηρού παραπετάσματος καταδυναστευόμενοι λαοί.

Ελπίζουμε τα κόμματα της Ευρωπαϊκής λογικής να ξυπνήσουν από το λήθαργό τους και την αφασία τους πριν είναι αργά. Αλλιώς θα δούμε και τον κ. Κουτσούμπα και το ΠΑΜΕ, σε αγαστή σύμπνοια με τον τραγικό εν τέλει Αλέξη Τσίπρα, να κατευθύνουν το μέλλον της Ελλάδος και όλων μας.

Ελπίζουμε να συμφωνείτε και να διαδώσετε την προτροπή και πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου