Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μαύρη είναι η νύχτα ….


Είδαμε μεγάλο μέρος της συνέντευξης του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πρωθυπουργός «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Η γενική μας εντύπωση είναι έχουμε να κάνουμε με ένα πρωθυπουργό άσπιλο, αμόλυντο, άφθορο, άχραντο. Το μόνο έξυπνο, σοβαρό, ικανό, αποτελεσματικό, πείσμωνα, κατάλληλο, σοβαρό, έντιμο.

Η ουσία είναι ότι δεν είδαμε ή ακούσαμε τίποτε το νέο, τίποτε  το ενθαρρυντικό, τίποτε το ουσιώδες. Και βέβαια για τη κακή κατάσταση της χώρας, υπεύθυνοι είναι όλοι οι άλλοι, υπονομευτές, άτιμοι (κυριολεξία), ανέντιμοι, δόλιοι, κακότροποι, ύπουλοι και άλλα πολλά. Εν ολίγοις όλοι οι άλλοι Έλληνες, όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι, όλοι οι άλλοι διεθνείς παράγοντες.

Φυσικά εκείνος δεν είναι υπεύθυνος γιατί χάλασε τον κόσμο να γίνει πρωθυπουργός.

Φυσικά εκείνος δεν είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι δεν άνοιξε καμιά θέση εργασίας μέχρι σήμερα

Φυσικά εκείνος δεν είναι υπεύθυνος για τα χάλια της εκπαίδευσης και τη μετατροπή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άσυλο ανιάτων

Φυσικά εκείνος δεν είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει στους Έλληνες μέσω γλυκερού διαπλεκόμενου καπιταλιστή μεγιστάνα και όχι με συνέντευξη τύπου ανοιχτή σε όλους.

Περιοριζόμαστε σε αυτές τις επισημάνσεις και ελπίζουμε ο καλός Θεός της Ελλάδος να βάλει το χέρι του. Ίσως να παρακαλέσουμε και τον πάντα πρόθυμο αρχιεπίσκοπο κκ. Ιερώνυμο να κάνει και κανένα ευχέλαιο καλού κακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου