Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό …



Χωματερές οι νησίδες στην Αθήνα


Σε «κάδο» απορριμμάτων των οδηγών έχει μετατραπεί η νησίδα στη Λεωφόρος Κηφισίας, στο ύψος του παλαιού εργοστασίου της ΗΒΗ. Η νησίδα ανάμεσα στα δύο ρεύματα της λεωφόρου έχει μετατραπεί σε πραγματική χωματερή: χαρτόκουτα, πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, αφίσες, αποτσίγαρα και ξεραμένα χόρτα πνίγουν τα λιγοστά φυτά, δίνοντας μια απωθητική και απαράδεκτη τριτοκοσμική εικόνα. Η ίδια κατάσταση επαναλαμβάνεται στις περισσότερες μεγάλες λεωφόρους της πρωτεύουσας. Αιτία, εκτός από την απουσία παιδείας στους οδηγούς, η καθυστέρηση στον διαγωνισμό που διεξήχθη με αντικείμενο τη φροντίδα των νησίδων. Η Περιφέρεια Αττικής υπόσχεται ότι το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Η ανακάλυψη της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και του δαιμόνιοι ρεπόρτερ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΛΙΟΥ αξίζει επαίνους ( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,  ΕΛΛΑΔΑ 07:06, 7 Μαΐου 2015).

Αυτή αγαπητοί κύριοι και κυρίες είναι η θαυμαστή πραγματικότητα της επάρατης δεξιάς, του λαοπρόβλητου διαπλεκόμενου και ληστρικού ΠΑΣΟΚ και τώρα πλέον της Πρώτης Φοράς Αριστερής Καπιταλιστικής κυβέρνησης των απόντων.

Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτε.

Όλοι είναι διατεθειμένοι ακόμα και να σκοτώσουν αρκεί να καταλάβουν την εξουσία, και να μπουν στα σαλόνια και να βάλουν χέρι στο απύθμενο θησαυροφυλάκιο των Ελλήνων ζώων, που λέγονται πολίτες.

Κανένας όμως από όλους αυτούς δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτε το θετικό. Μόνον λάθη, ξεπούλημα, αργομισθίες, καταστροφές και ρύπανση.

Και είναι λογικό μια και η ρύπανση εγκεφάλου έχει πλέον συντελεστεί για το μεγαλύτεροι μέρος των Ελλήνων πολιτών και σίγουρα για το σύνολο του πολιτικού συστήματος και τους ταγούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου