Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η κατάντια της πολιτικής ...

Το  ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει πλήρως αποσαρθρωθεί.

Τα προϊόντα της εκπαιδευτικής πολιτικής του εξαιρετικού, αλλά αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ, ανήλθαν επί τέλους στην εξουσία.

Και τι βλέπουμε.

Πρώτα από όλα ανικανότητα. Μετά παντελή έλλειψη γνώσεων. Μετά απουσία αυτογνωσίας. Μετά εμπάθεια. Μετά μίσος για τους Έλληνες, τα παιδιά τους και τις περιουσίες τους. Μετά προσκόλληση σε ότι όλος ο πλανήτης έχει απορρίψει και διεστραμμένη εικόνα γα τους ομολόγους τους στην Ευρώπη. Ο παραλογισμός αυτός τους κάνει επικίνδυνους και  ανίκανους να συμβιώσουν με οποιοδήποτε. Ακόμα και με τις συνιστώσες τους και τους ομοϊδεάτες  τους.

Η παρέα αυτή των γηραιών παραφρόνων, των νεώτερων αριστερών καπιταλιστών, των αγύριστων μυαλών νεαρών καταστροφέων κάθε επιτεύγματος έστω και μικρού αυτής της κοινωνίας και των μελών των 15-μελών των γυμνασίων και λυκείων που προετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη της εξουσίας, πρέπει τάχιστα να πάει σπίτι  της.

Αλίμονο αν κατεβάσουν στους δρόμους, όπως απειλούν και ενθαρρύνουν, κάθε πικραμένο, αλλοπρόσαλλο οπαδό, κάθε ανεύθυνο για χαβαλέ, κάθε οργισμένο μετανάστη για αυτά που υφίσταται στη χώρα "φιλοξενίας" τους και γιατί η Ελλάδα  δεν ανταποκρίνεται  στους παραδείσους που τους υποσχέθηκαν οι διακινητές και οι εδώ ανταποκριτές τους.

Ελπίζουμε η Αθήνα να μη μεταμορφωθεί σε Κούγκι του κ. Καμμένου και των ανίερων συμμαχιών τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου