Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Λαοπλάνος, παλαιοκομματικός, σκοταδιστής, εγωιστής, αλαζών, υπερόπτης …

Αλ. Τσίπρας προς καθαρίστριες: Το παράδειγμά σας δίνει δύναμη σε όλους μας
Φωτογραφία με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, έβγαλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.  
Ο κ. Τσίπρας, που υποδέχθηκε τις καθαρίστριες στον προαύλιο χώρου του Μαξίμου, ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό το λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: «Το παράδειγμά σας δίνει δύναμη σε όλους μας».

Οι καθαρίστριες του υπουργείου θα επιστρέψουν στην εργασία τους με το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός κατά την υποδοχή της αντιπροσωπείας, τόνισε στις επαναπροσληφθείσες καθαρίστριες ότι «εμείς πρέπει να ευχαριστούμε εσάς και όχι εσείς εμάς, γιατί σε δύσκολες στιγμές δώσατε ένα παράδειγμα αυταπάρνησης και αγώνα. Όταν ένας αγώνας είναι δίκαιος, μπορεί να ξεπεράσει τα σύνορα και ο δικός σας αυτό έκανε».

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι ο αγώνας των καθαριστριών κατάφερε να γίνει σύμβολο, εντός και εκτός συνόρων, της κοινωνικής αδικίας. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:59, Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 15:02).

Που να καταλάβουν οι καημένες ότι ο εξαιρετικός κ. πρωθυπουργός τις έχει ήδη καταδικάσει να καθαρίζουν τουαλέτες , γραφεία και διαδρόμους για όλη τους τη ζωή.

Προφανώς και οι κυρίες, κυρίες καθαρίστριες θα πιστεύουν ότι θα ανακαλύψουν κάποιο βύσμα και θα ανέλθουν την ιεραρχία και ίσως βρεθούν κάποια ημέρα – ιδιαίτερα αν μακροημερεύσει ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – ιδιαίτερες στο γραφείο κάποιου μεγαλοσχημονα γραφειοκράτη ή στο σπίτι τους, εισπράττοντας τα τριάκοντα αργύρια της απουσίας τους.

Έχουμε διατυπώσει την άποψή μας για συγκεκριμένα επαγγέλματα το 2007 στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2007/10/blog-post_1066.html ). Κανένας ωστόσο αρμόδιος στους οποίους απευθυνθήκαμε δεν έκανε καν τον κόπο να μας απαντήσει.

Ave, Caesar, morituri te salutant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου