Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Να βάλουμε τέλος στη συγκυβέρνηση που επιβάλλουν χουντοσυνδικαλιστάδες και κομματόσκυλα …


Για κλιμάκωση κινητοποιήσεων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια
 Με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους με όλες τις μορφές, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, όσο η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο για αν θα προχωρήσει η όχι η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ. Εργαζόμενοι στα λιμάνια συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη,στον Πειραιά,απαιτώντας να σταματήσει η προκήρυξη πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου των Ο.Λ.Π και του Ο.Λ.Θ,αλλά και κάθε άλλη μορφή ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών.
  
Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Υπαλληλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 7 Μαΐου 2015).
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα που επιβλήθηκε στην Ελληνική κοινωνία από  το ΠΑΣΟΚ και τις παραφυάδες του και έφερε την οικονομική ζωή πολλά βήματα εγγύτερα στη χρεωκοπία.

Ο συνδικαλισμός πρέπει να περιορίζεται στα αμιγώς εργασιακά θέματα και δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να ασχολείται και περισσότερο να επιβάλλει με απεργίες, εκβιασμούς, πολιτικές καντρίλιες και συνεννοήσεις με την εκάστοτε κυβέρνηση , τη βούλησή του ή να υποστηρίζει συγκεκριμένες πολιτικές που θέλουν να επιβάλλουν οι πολιτικοί και οι κομματικοί τους προϊστάμενοι.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο πλέον πρόσφορος τρόπος για τη μετάβαση στην απαραίτητη νέα πραγματικότητα.

Η συγκυβέρνηση όμως πρέπει να σταματήσει άμεσα και πρέπει να επιβληθεί από τη κυβέρνηση και τη Βουλή, αλλά και από την Τρόικα και τους Θεσμούς και τους Ευρωπαίους δανειστές μας και χρηματοδότες μας, ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό πλαίσιο λειτουργίας του συνδικαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου