Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Δέσμευση Ελλάδας – Ρωσίας για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου …

Σε κοινή δήλωση για την ανάπτυξη αγωγού φυσικού αερίου στην Ελλάδα, με τη διακριτική ονομασία "Νέος Ευρωπαϊκός Αγωγός" προέβησαν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Π. Λαφαζάνης και ο επικεφαλής της «Τράπεζας Ανάπτυξης και Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων (Vnesheconombank-VEB)» της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Ντιμίτριεφ, οι οποίοι συναντήθηκαν στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
  
Οι δύο πλευρές εξήγγειλαν τη δέσμευση τους να υποστηρίξουν και να διευκολύνουν με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουν την υλοποίηση του έργου υποδομής φυσικού αερίου με την ονομασία «Νότιος Ευρωπαϊκός Αγωγός» («ΝΕΑ»), στην ελληνική επικράτεια. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11:28 , 19 Ιουνίου 2015).

Θαυμάσια νέα. Εξαιρετική συμφωνία μια και εμείς από ότι καταλαβαίνουμε μόνον θα εισπράττουμε.

Αλλά ρε παιδιά τι θα το κάνουμε το αέριο, αφού δεν μπορούμε καν να καταναλώσουμε αυτό που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα, είναι πολύ ακριβό και μας βάζουν συνεχώς πρόστιμα οι Ρώσοι και εμείς προσπαθούμε να τα αποφύγουμε.

Λογικά δεν θα πρέπει αυτός ο αγωγός να συνεχίζεται και να καταλήγει κάπου;

Μπορεί το σεβαστό υπουργείο και ο αεικίνητος προς ανατολάς, θαυμάσιος υπουργός κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης να μας εξηγήσει τι ακριβώς θα κατασκευάσουμε και που θα διοχετεύεται το ρωσικό αέριο;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου