Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ανεξέλεγκτος πλουτισμός με κλοπή δημοσίου χρήματος …


Επιτάχυνση της Ε.Ο. Κορίνθου-Πάτρας
 
Στην επίλυση τμήματος του σοβαρότερου από τα τεχνικής φύσης ζητήματα που «βαραίνουν» το χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής της εθνικής οδού Κορίνθου-Πάτρας προχώρησε το υπουργείο Υποδομών. Οπως αποφασίστηκε, η Ολυμπία Οδός πρόκειται να αναλάβει την κατασκευή τριών από τα οκτώ σημεία που ο δρόμος συναντάται με τις γραμμές του ΟΣΕ, έναντι 9,7 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο προσέφυγε ενάντια στο αίτημα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Ραχών Φθιώτιδας-Κλειδιού Ημαθίας για παράταση ενός έτους. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 3 Ιουνίου 2015).

Συνεχίζεται φαίνεται χωρίς σταματημό και χωρίς συνέπειες η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος για  τους αυτοκινητόδρομους.

Επειδή γρήγορα ξεχάσαμε τη Μαλακάσα, τη Τσακώνα, την Εγνατία και τις δεκάδες μικρότερα έργα που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των έργων ή σύντομα μετά την αποπεράτωσή τους, χωρίς ποτέ να εγερθούν θέματα κακής κατασκευής, κακών μελετών, κακών επιβλέψεων, κακών υλικών, κακής χάραξης και εν τέλει οργανωμένου εγκλήματος κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Το πάρτι συνεχίζεται ανεξάρτητα από κυβερνήσεις και υπουργούς. Όλοι συντονισμένοι στην ίδια κατεύθυνση και στον ίδιο κώδικα συμπεριφοράς και ενεργειών: Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν.

Ελλάδα σε ξεπούλησαν όλοι, μα όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου