Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Παράφρονες, επαίτες τιμητές των πάντων ...

Από τα μαύρα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου η Ελλάδα παραδέρνει οδηγούμενη από μια εκλεγμένη μεν, παράλογη δε ομάδα Ελλήνων που επιδιώκουν να επιδείξουν στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο ότι καινοτομούν και ξέρουν πως να κάνουν ένα λαό παρία, κουρελή και αποτυχημένο.

Η ομάδα αυτή προσβάλει συστηματικά και ανερυθρίαστα καθημερινώς όλους εκείνους προς τους οποίους απευθύνεται και ζητά δανεικά με τα οποία απαιτεί όμως να κάνει με αυτά ότι θέλει, όπως θέλει και χωρίς κανένα έλεγχο. Να συνεχιστεί δηλαδή η προ του 2009 κατάσταση, χωρίς να ληφθεί υπόψη τίποτε από όσα συνέβησαν από τότε μέχρι σήμερα.

Η ομάδα αυτή βέβαια δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο στους 5 μήνες που υποτίθεται ότι κυβερνά, δεν έχει σχεδιάσει, ανακοινώσει και εφαρμόσει τίποτε καινούργιο, τίποτε το παραγωγικό, τίποτε που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, Περιορίζεται μόνον σε φληναφήματα κοινωνικής ευαισθησίας, προσπαθεί να εξαπατήσει όλους σχεδιάζοντας μέτρα αμέσου εφαρμογής, αλλά σημαντικών δαπανών που όμως επιβαρύνουν έναν προϋπολογισμό που δεν ανακοινώνεται και δεν τροποποιείται.

Η ομάδα αυτή έχει αποδείξει σε όλους στην Ευρώπη και τον κόσμο, ότι δεν έχει σχέδιο, δεν έχει ικανότητες προγραμματισμού, δεν πιστεύει σε σύγχρονες πολιτικές, δεν έχει στελέχη κατάλληλα και δοκιμασμένα, αλλά βγάζει από τη ναφθαλίνη και το ντουλάπι, συγγενείς, φίλους, κομματικά στελέχη και μια στρατιά συνδικαλιστών και ανθρώπων τους οποίους η Ελληνική κοινωνία απορρίπτει, θεωρεί αποτυχημένους και επικίνδυνα ανεπαρκείς και διεφθαρμένους.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση αυτή των καπιταλιστών κομμουνιστών που έκαναν περιουσίες επί Ελληνικού καπιταλισμού και τέτοιου μεγέθους και ίσως με ανορθόδοξους τρόπους, εφόσον μπορούν να κάθονται και να συζητούν ολημερίς για πειράματα νεοκομμουνισμού και ενός νέου είδους αεικίνητου, που θα κάνει μια χώρα να ευημερεί χωρίς κανείς να δουλεύει, να είναι όλοι συνταξιούχοι με μεγάλα εισοδήματα, χωρίς καμιά υποχρέωση και να μην ασχολούνται καν με το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος.  

Πάσα εξήγηση ευπρόσδεκτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου