Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Δεν έχει πλέον θέση ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, αν έχει φιλότιμο …

Παρών με αιχμές δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου … 
Παρούσα δήλωσε στην κρίσιμη ψηφοφορία για παροχή εξουσιοδότησης για την διαπραγμάτευση στον υπουργό Οικονομικών και στην κυβέρνηση η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου
.
Στη μοναδική παρέμβαση στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής πλην αρχηγών κομμάτων και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων η κ. Κωνσταντοπούλου σε έντονα αντιευρωπαϊκό και αντιγερμανικό τόνο καταφέρθηκε με σφοδρά σχόλια εναντίον των δανειστών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο πρωθυπουργός εκβιάζεται». 

«Θεωρώ θεσμική μου ευθύνη όμως, να μην κλείσω τα μάτια και να μην δω τον εκβιασμό που γίνεται σε βάρος της Ελλάδος», είπε η κ. Κωνσταντούλου.

Σημειώνεται ότι στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την τοποθέτηση της κ. Κωνσταντοπούλου και σε υψηλούς τόνους δήλωσε πως η ψήφος για την εξουσιοδότηση από τους βουλευτές της συμπολίτευσης θεωρείται από τον ίδιο «ένδειξη ελάχιστης εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση και τον ίδιο προσωπικά. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, 11 Ιουλίου 2015).

Δεν είναι δυνατόν να καταφέρεται η κυρία(;) με τέτοιους χαρακτηρισμούς εναντίον ανθρώπων προς τους οποίους η κυβέρνηση της Ελλάδος και του κόμματός της, ζητά δανεικά και υποστήριξη αποφυγής της καταστροφής και της επερχόμενης ανθρωπιστικής κρίσης (αν δεν υπάρξει συμφωνία δανεισμού).

Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, δεν αντιλαμβάνεται των υποχρεώσεων του ρόλου της, έχει παραβιάσει κάθε έννοια και κανόνα δεοντολογίας, λογικής και ορθού λόγου. Είναι κομματικά εγκάθετη και επικίνδυνη για όλους και τη χώρα.

Η απομάκρυνσή της από τη δημόσια ζωή είναι εθνικά επιβεβλημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου