Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πολιτικό και ηθικό θέμα για τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη …


Ερώτηση βουλευτών Ν.Δ. για τη στρατιωτική θητεία του Τ. Κορωνάκη
Πολιτικό και ηθικό θέμα για τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη, 
 Τ. Κορωνάκης: Εμείς δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε μνημόνιο
θέτουν 23 βουλευτές της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ενώ δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και δεν έχει πάρει πτυχίο, εντούτοις επελέγη να εκπροσωπεί τη χώρα στη διαπραγμάτευση.

Σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη, προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς αναφέρουν ότι δεν είναι μόνον ο Κώστας Ήσυχος, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία «ως ομογενής τρίτης γενιάς», αλλά είναι και ο Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος επιπλέον διανύει τον 22ο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Σχολή Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Ζητούν να πληροφορηθούν, κατόπιν τούτων, αν ο κ. Κορωνάκης έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και με ποια κριτήρια επελέγη ως μέλος της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης, αφού η συγκεκριμένη θέση «απαιτεί περγαμηνές επαγγελματισμού, επιστημονικών γνώσεων και εξειδικευμένης εμπειρίας κι όχι προσωπικών σχέσεων και κομματικών συσχετισμών». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:08, Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 18:07).

Τα σκάνδαλα προφανώς δεν αγγίζουν την εκπληκτική και υπεράνω πάσης υποψίας αριστερά.

Αλλά μήπως έτσι εξηγείται η σπουδή του εξαιρετικού υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, να επαναφέρει τους αιώνιους φοιτητές στα ΑΕΙ; Μήπως ο νόμος έγινε για την περίπτωση του κ. Κορωνάκη;

Ο εξαιρετικός κ. Μπαλτάς πρέπει να κληθεί στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις και να εξηγήσει την πολιτική του στους βλάκες Έλληνες πολίτες, που απαιτούν αξιοκρατία και πληρώνουν ακόμα φόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου