Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Περιγραφή της πολιτικής κατάστασης πολύ κοντά στην πραγματικότητα …


Ευ. Βενιζέλος: Ο μοιραίος, θρασύδειλος και μικρός συκοφάντης Αλ. Τσίπρας
Μοιραίο, θρασύδειλο, χυδαίο και μικρό συκοφάντη χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος
τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε δήλωσή του με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα στη Βουλή σχετικά με τις ευθύνες του τέως υπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Ο μοιραίος και θρασύδειλος κ. Τσίπρας δεν τόλμησε να εμφανισθεί ποτέ στη Βουλή να απαντήσει σε ερώτηση μου. Και εν τη απουσία μου όμως στη Βουλή, εμένα έχει πάντα στο μυαλό του και ορθά. Γιατί τον ενοχλεί οποίος αποδεικνύει  τεκμηριωμένα  ότι  «ο βασιλιάς είναι  γυμνός» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.

Συνεχίζοντας τη δριμεία επίθεσή του ο κ. Βενιζέλος τονίζει ότι «φτάσαμε δυστυχώς να θεωρείται κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού ο άνθρωπος που καταχράται της εντολής των εκλογών του Ιανουαρίου και υποδύεται τον πανίσχυρο πρωθυπουργό με 110 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και 13 των ΑΝΕΛ, στις πλάτες της αντιπολίτευσης. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:25, Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 14:24).

Έχουμε εκθέσει παλιότερα για την άποψή μας σχετικά με τον πολιτικό κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παραδεχόμαστε όμως ότι κατέχει την ελληνική γλώσσα και τη χειρίζεται σχεδόν άψογα.

Η περιγραφή του είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και είμαστε της άποψης ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να διαβάζουν πολύ προσεκτικά τις δηλώσεις του. Έτσι μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση αντικειμενικής άποψης για τα τεκταινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου