Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Πρωθυπουργός σε στάση αναμονής ο Τσίπρας …



Εικόνα πρωθυπουργού που βρίσκεται σε στάση αναμονής έδωσε στη βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Προλαβαίνεις το λεωφορείο για μακρυά …
,

καθώς προέταξε την ανάγκη να εγκριθεί η συμφωνία από το σημερινό  Eurogroup, προκειμένου στη συνέχεια, όπως τουλάχιστον φάνηκε απο την ομιλία του, να δρομολογήσει εκλογές. Ωστόσο, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τις βαρειές απώλειες για το κόμμα και την κυβέρνησή του, επέλεξε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και να μην κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για εκλογές. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 14 Αυγούστου 2015).

Ο λαμπρός πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά στη Βουλή ότι έχει σύγχυση φρενών.

Δε κατανοεί την πραγματικότητα, ερίζει με όλους, του φταίνε όλοι οι άλλοι, παίζει με τους δεσμούς (μοναδική η αποχώρησή του και όλων σχεδόν των υπουργών, όταν έλαβε το λόγο η  πολύφερνη, η μοναδική, η μάλλον χρήζουσα ιατρικής βοήθειας κα Ζωή), έχει πρόγραμμα εξόντωσης των Ελλήνων και της Ελλάδος και παρόλα αυτά θέλει να απολαμβάνει τα προνόμια και τη πλούσια ζωή στου Μαξίμου, την οποία έχει μάθει προφανώς σπίτι του.

Νομίζουμε ότι προλαβαίνει να πιάσει το λεωφορείο και να φύγει όσο ποιο μακρυά γίνεται. Η πολιτική του και οι ενέργειές του έχουν δραματικές συνέπειες για τη χώρα και λογικά θα υπάρξουν και δραματικές συνέπειες για τον ίδια.

Τέλος. Τετέλεσται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου