Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο …

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν στην Σάμο σε επιχείρηση ευρείας κλίμακας που διήρκεσε ένα διήμερο. Αμφότεροι συμμετείχαν σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών, ενώ τους βαραίνει και η κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος. 
Η επιχείρηση έγινε με την βοήθεια Λεττονικού ελικοπτέρου που επιχειρεί στην περιοχή επ' ωφελεία Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο πλαίσιο της μικτής ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2015''.

Ειδικότερα και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της τοπικής Λιμενικής Αρχής, το Λεττονικό ελικόπτερο τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 30-07-2015 εντόπισε ημεδαπό ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος ιδιοκτησίας και με επιβαίνοντα τον ένα εκ των προαναφερθέντων έλληνα 31 ετών, επαγγέλματος δημόσιος λειτουργός, με αμφίεση που προσομοίαζε με στολή οργάνου επιβολής νόμου φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του, να καθοδηγεί λέμβο με ομάδα νεοεισελθόντων αλλοδαπών προς τις ανατολικές ακτές της νήσου, ο οποίος στη συνέχεια αφαίρεσε και ιδιοποιήθηκε τον εξωλέμβιο κινητήρα της λέμβου των αλλοδαπών. Το Λεττονικό ελικόπτερο εντόπισε επίσης και δεύτερη λέμβο στην περιοχή, (γνωστών λοιπών στοιχείων) με επιβαίνοντες τους υπόλοιπους δύο εκ των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 32 και 21 ετών αντίστοιχα, ενδεδυμένων με αμφίεση και κουκούλες παρόμοιες με την ανωτέρω περιγραφείσα εμφάνιση να αναμένουν στην ίδια θαλάσσια περιοχή. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 18:12, 1η Αυγούστου2015).
Οι παρατηρήσεις μας:

  1. Χωρίς τους Λεττονούς δεν θα πιάναμε μάλλον ποτέ το δημόσιο λειτουργό
  2. Μάθαμε τι γίνονται οι εξωλέμβιες μηχανές των σκαφών των διακινητών των λαθρομεταναστών (ρωτούσαμε τη 1η Ιουνίου 2015, στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2015/06/20.html )
  3. Οι συλληφθέντες βάσει του νόμου του εκλεκτού κ. Κατρούγκαλου δε θα έχουν καμιά συνέπεια, τουλάχιστον για τα επόμενα 15 χρόνια
  4. Οι συλληφθέντες αν καταδικαστούν παρ΄ ελπίδα, θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση βάσει του νόμου του κ. Παρασκευόπουλου
  5. Φυσικά δεν πρέπει να δοθούν τα ονόματα των επιόρκων στη δημοσιότητα για να προστατευτεί η τιμή και η αξιοπρέπειά τους, βάσει του νομικού μας πολιτισμού

Άριστα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι λαθρομετανάστες θα είναι σε λίγο περισσότεροι από τους Έλληνες, ενώ το έγκλημα είναι η κυρίαρχη δραστηριότητα στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου