Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Χάος στα νησιά με τους μετανάστες …

Ιστορικό υψηλό καταγράφει ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στη χώρα. Μόλις χθες, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι, από την αρχή του χρόνου έως και τον Ιούλιο, Αστυνομία και Λιμενικό συνέλαβαν 156.726 άτομα, αντί 32.070 το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. 
"Σκηνές" μεταναστών τουριστών στην Κω.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, αντίστοιχο νούμερο συλλήψεων (146.337) αλλά για ολόκληρο το έτος είχε καταγραφεί μόνο το 2008, καθώς τις υπόλοιπες χρονιές ο αριθμός των συλλήψεων κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 11 Αυγούστου 2015).

Προκλητική και η παρουσίαση του θέματος από τα ΜΜΕ. Φυσικά δεν πρόκειται περί μεταναστών αλλά τα κυρίαρχα ΜΜΕ έτσι θέλουν όπως και οι αγράμματοι «δημοσιογράφοι» τους.

Επί της ουσίας πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα η ανίκανη, ακατάλληλη και τελικώς επικίνδυνη αρμοδία αν, υπουργός κα Χριστοδουλοπούλου.

Δεν ξέρουμε τι περγαμηνές διαθέτει αλλά η μέχρι σήμερα πορεία της αποδεικνύει ότι πήρε τη θέση για ρουσφετολογικούς λόγους και για να βολευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου