Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο δρόμος έχει τη δική του Ιστορία …


Νέος σχηματισμός από 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα» - Επικεφαλής ο Π. Λαφαζάνης 
Αρχηγός και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα και γι’ αυτό θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη διερευνητική εντολή.
Νάτος, νάτος ο αρχηγός ...
Ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ 25 βουλευτές που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα και τους διαφωνούντες, ενώ ανακοίνωσαν και την ίδρυση νέου κόμματος υπό τον τίτλο «Λαϊκή Ενότητα».

Αρχηγός και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα και γι’ αυτό θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη διερευνητική εντολή.

«Αποχωρούμε και συγκροτούμε ανεξάρτητη ενιαία κοινοβουλευτική», δηλώνουν οι 25 βουλευτές που συμμετέχουν: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ευαγγελία Αμμανατίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη, Κώστας Δελημήτρος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ζήσης Ζάννας, Γιάννης Ζερδελής, Κώστας Ησυχος, Ηλίας Ιωαννίδης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Βασίλης Κυριακάκης, Αγλαΐα Κυρίτση, Θωμάς Κώτσιας, Κώστας Λαπαβίτσας, Στάθης Λεουτσάκος, Ραχήλ Μακρή, Θανάσης Πετράκος, Στέφανος Σαμοΐλης, Θανάσης Σκούμας, Γιάννης Σταθάς, Δημήτρης Στρατούλης, Αλεξάνδρα Τσανάκα,  Ευγενία Ουζουνίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ελένη Ψαρέα. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,UPD:10:56), Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 10:24).
.
Καταχωρήσαμε την είδηση για λόγους ιστορικούς και για να καταγραφούν οι καταπληκτικές νεωτεριστικές δυνάμεις της Ελλάδας που εκπροσωπούν τη συνέπεια, την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και την ορθότητα των επιλογών της κομματικής νομενκλατούρας. 

Εμάς γιατί τώρα μας φαίνεται μια μεγάλη, μελετημένη και άρτια εκτελεσμένη συμπαιγνία;

Δεν θέλουμε να προβλέψουμε κάτι σχετικό με τις μελλοντικές κινήσεις των «αδελφών κομμάτων», αλλά η δραχμή, η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Λαϊκή Δημοκρατία είναι μάλλον οι τελικοί στόχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου