Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Την Παρασκευή τα εγκαίνια της ΔΕΘ …

Στις 5 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η 80η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στις 20:00.
 
Η ΔΕΘ στην 80η διοργάνωση της θα αναδείξει τις καινοτομίες, τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και την αδιάκοπη προσπάθεια ενίσχυσης και αναδιοργάνωσης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:10:22, Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 10:20).

Άραγε υπάρχει αξιόλογος Έλληνας πολιτικός θα βρεθεί να σταματήσει τη παράταιρη αυτή εκδήλωση, που δεν έχει περιεχόμενο, λόγο ύπαρξης και τίποτε το ουσιαστικό να παρουσιάσει;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μην πειράζετε τα κακώς κείμενα.

Και ο νέος θαυμάσιος πρόεδρος της δημοκρατίας, παλαιολιθικός και αμετανόητος και αυτός.

Θα μου πείτε έτσι έμαθε, έτσι έγινε σπουδαίος έτσι πλούτισε. Έτσι βόλεψε και αυτός την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου