Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ανακούφιση και συγχαρητήρια …

ΥΠΟΙΚ: Στόχος του προγράμματος η επιστροφή στην ανάπτυξη  
Tο συνολικό ποσό του προγράμματος θα είναι έως 86 δισ. ευρώ
Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας το τριετές πρόγραμμα, αναφέρουν κορυφαίες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.
 
Στόχος του προγράμματος είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη και η αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας, διαμηνύουν οι ίδιες πηγές. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15/08/2015 00:24, Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 23:41).

Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε όλους εκείνους με επί κεφαλής τους κκ. Τσακαλώτο και  Σταθάκη για τη συμφωνία και τα καλά νέα που ελπίζουμε να ακολουθήσουν.

Διαπιστώνουμε θετικό κλίμα και διάθεση συνεργασίας με τους Θεσμούς και τους ομολόγους μας και αυτό είναι εντελώς διαιρετικό και θετικό, σε σχέση με το συγκρουσιακό και επιθετικό και ανόητο κλίμα του Βαρουφάκη κια του Τσίπρα, μέχρι και την 15η Ιουλίου 2015.

Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους δραχμολάγνους, λαϊκιστές, σταλινικούς, αντιρρησίες του ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους κομμουνιστές καπιταλιστές του. που με τη στάση τους συνέβαλαν στη δημιουργία τρόμου στην Ελληνική κοινωνία και ανάγκασαν και τον θαυμάσιο πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα να ανεωχθούν οι οφθαλμοί του και να διαπιστώσει την πραγματικότητα. Αφερίμ.

Το ερώτημα που μας ανησυχεί είναι με ποια στελέχη, ποια διοίκηση και ποιους επί κεφαλής θα υλοποιήσει η κυβέρνηση οπερέτα όλα όσα υποσχέθηκε και υπέγραψε.

Ας περιμένουμε όμως επ’ ολίγον και ας ευχηθούμε τα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου