Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα για την πληρωμή του Γκλεν Κιμ …

«Ο Γκλεν Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης, έχει πολυετή εμπειρία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στην Ελλάδα», ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών, σε σχόλιό τους για δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας.
  
«Η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ» πόσο μάλλον τις 125.000 ευρώ το μήνα που υποστηρίζει το «Βήμα της Κυριακής». Το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός καταγράφει και το ρεπορτάζ, καθώς, όπως σημειώνεται, «δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν υπήρχε τρόπος», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας. Και ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης  με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας».

Τέλος, ξεκαθάρισαν ότι εκτίμηση του ΥΠΟΙΚ είναι πως «η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί – για ποιο λόγο άλλωστε; - η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 9 Αυγούστου 2015).

Εμείς δε διαπιστώνουμε καμιά διάψευση. Το μόνο σαφές είναι βάλαμε και στους Κορεάτες φέσι.

Οι χρεωκοπημένοι Έλληνες πολίτες απαιτούν οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός να του εξηγήσουν πως γίνονται οι επιλογές, πως αποφασίζεται το ύψος της αμοιβής, γιατί δεν ζητείται συνδρομή από την ΕΕ και τις φίλιες χώρες, αλλά αναζητούνται φιλαράκια και κολλητοί ανά τον πλανήτη  – προφανώς επιλέγονται φίλοι και πρώην συνεργάτες των πανεπιστημιακών εκπληκτικών αρχόντων μας – από ποια κονδύλια του προϋπολογισμού γίνονται οι πληρωμές, και άλλα πολλά ερωτήματα που κάνει ο κάθε νουνεχής πολίτης δεδομένου ότι πληρώνει στρατιές υπάλληλων για να φέρουν σε πέρας τη διοίκηση της χώρας.

Προξενεί επίσης θυμό και αγανάκτηση ότι και οι αριστεροί αδέκαστοι και άμωμοι κατά δήλωσή τους αρμόδιοι, κάνουν και αυτοί τα ίδια που έκαναν όλοι οι προηγούμενοι και αρμέγουν και αυτοί κανονικά τα προφανώς άδεια ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου