Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Τελικά μόνον οι σκύλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους και είναι αποτελεσματικοί …

Κέρκυρα: Συνεχίζονται από τον Εισαγγελέα οι ανακρίσεις των βαρυποινιτών που προσπάθησαν να αποδράσουν
Την πόρτα των εισαγγελικών αρχών Κέρκυρας περνούν από το μεσημέρι, σε μικρές ομάδες, οι βαρυποινίτες κρατούμενοι της πτέρυγας Ζ΄ του σωφρονιστικού ιδρύματος Κέρκυρας, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αποδράσουν από τις φυλακές, ανοίγοντας τούνελ πολλών μέτρων κάτω από τη φυλακή.
  
Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της πολύμηνης δράσης των βαρυποινιτών, ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα σε κάθε γωνιά της φυλακής από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς, προκειμένου να διερευνηθεί λεπτομερώς το σχέδιο απόδρασης τους, το οποίο χάλασε ένας σκύλος όταν αντιλήφθηκε τι γινόταν κάτω από την άσφαλτο.

Με τα δυνατά του γαβγίσματα ο σκύλος προκάλεσε την προσοχή της περιπόλου της φυλακής, που εντόπισε τρύπα στην άσφαλτο, βάθους ενός μέτρου και μήκους περίπου δεκαπέντε μέτρων, η οποία οδηγούσε στα κελιά των βαρυποινιτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι βαρυποινίτες χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια σκαπτικά εργαλεία και τάπερ προκείμενου να σκάβουν και να βγάζουν έξω το χώμα από το τούνελ, ενώ φέρονται να τοποθετούσαν τα κυβικά χώματος που αφαιρούσαν μέσα στα στρώματά τους και σε γωνίες των κελιών τους. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:49, Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 16:45).

Ο σοβαρός σκύλος έχει σίγουρο το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.

Αλλά βρε παιδιά τι κάνουν όλοι οι φύλακες πρωί βράδυ; Τι κάνουν οι δ/ντες και οι υπάλληλοι;

Κανείς δε βλέπει τίποτε, δεν ακούει τίποτε, δε μυρίζεται τίποτε.

Όλοι φευγάτοι και με την προσοχή τους στραμμένη εκτός υπηρεσίας και σε αλλότρια;

Περιμένουμε να γελάσουμε με τις αποκαλύψεις και τις εξηγήσεις που θα δώσουν οι αρμόδιοι.

Θαυμάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου