Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ανάβλήθηκε για τις 23 Νοεμβρίου η δίκη του Άλεξ Ρόντου και των συγκατηγορουμένων του

Για τις 23 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη που αφορά τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» που ίδρυσε ο  δημοσιογράφος Κων.Τζεβελέκος. Η αναβολή δόθηκε μετα απο αίτημα ενός εκ των κατηγορουμένων λογω οικογενειακού προβλήματος υγείας.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, ηταν παρόν σημερα στο Δικαστηριο.
Στο εδώλιο του Τριμελους Εφετειου εκτος απο τον Τζεβελεκος κάθονται 7 ακόμα πρόσωπα.

Οι κατηγορούμενοι  αντιμετωπίζουν κατηγορίες σχετικά με τη διαχείριση  κονδυλίων  ύψους περίπου 9 εκατ. ευρώ που εισέπραξε η Οργάνωση  την περίοδο 2000-2004 για την αποναρκοθέτηση σε Βοσνία, Ιράκ και Λίβανο. Τα κονδύλια σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, διατέθηκαν χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος και χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή της ίδιας της ΜΚΟ, κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 7 Σεπτεμβρίου 2015).

Η δικαιοσύνη εξακολουθεί να υποστηρίζει τις διεργασίες αρνησιδικίας που εφαρμόζονται απαρεγκλίτως από το 1974.

Οι κατηγορούμενοι θα τη σκαπουλάρουν ως συνήθως και ο μόνοι μαλάκες θα είναι οι νομοταγείς Έλληνες πολίτες που πληρώνουν ανέκαθεν τους λογαριασμούς για να ασλεγούν πολιτικά και οικονομικά τα σαΐνια της εκάστοτε κυβέρνησης και του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου