Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τα ευρήματα «δένουν» τον Πετρακάκο και με άλλες ληστείες


Διώξεις με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο για τρομοκρατικές πράξεις, διακεκριμένη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή είναι τα τρια κακουργήματα που αποδίδονται, κατά περίπτωση, στον Γιώργο Πετρακάκο και στους άλλους τρεις κατηγορούμενους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον 17ο τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου οι συνήγοροι τους να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πετρακάκος εντοπίστηκε την Πέμπτη στον Βόλο από την Αντιτρομοκρατική. Συνελήφθη έξω από το διαμέρισμα όπου διέμενε τον τελευταίο τουλάχιστον ένα χρόνο μαζί με την 36χρονη σύντροφό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 2 και 4 ετών. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:



θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου