Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η αριστοτεχνική διάγνωση της κας Γεροβασίλη …

Η κα Γεροβασίλη έχει ειδικευτεί κατά δήλωσή της ως ιατρός στην ανάγνωση και διάγνωση καταστάσεων από ακτινογραφίες, εικόνες μαγνητικής τομογραφία και ίσως και άλλων τεχνικών.

Ως ειδικός, προφανώς κάνει σωστές διαγνώσεις και καταλήγει στα σωστά συμπεράσματα. Και μάλλον θα πρέπει να έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους να βρουν την υγεία τους.

Υγεία βέβαια κατά τον ΠΟΥ είναι  η πλήρης σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία και όχι η απουσία ασθένειας. Έτσι δεν ξέρουμε πόσοι ασθενείς βρήκαν πραγματικά την υγεία τους.

Ακούσαμε την κα Γεροβασίλη σε μια εξαιρετική συνέντευξη, στις 2 Σεπτεμβρίου 2015, στο ραδιόφωνο του Σκάι, αν δεν κάνουμε λάθος.

Είχε κυριολεκτικώς αποστομώσει τον ατυχή δημοσιογράφο και έκανε εξαιρετική διάγνωση διαβάζοντας τις εικόνες της ελληνικής πραγματικότητας.

Κατά τη διάγνωσή της ο ΣΥΡΙΖΑ είναι  το καλύτερο κόμμα που έχει υπάρξει ποτέ, ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι ένας αλάνθαστος ηγέτης και εξαιρετικός πατριώτης που αναλίσκεται καθημερινώς για την ευημερία των Ελλήνων πολιτών. Τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι  εκπληκτικά και η Ελλάδα πορεύτηκε σε ένα δρόμο ευημερία και ανάπτυξης επί 7 μήνες από τις 25 Φεβρουαρίου 2015, ενώ όλη η Ευρώπη παρακολουθεί έκθαμβη τα επιτεύγματα της Ελλάδος, τη μοναδική ικανότητα διαπραγμάτευσης του κ. Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών του και οσονούπω θα λυγίσουν και θα υποταχθούν στο μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ και τους αρχηγού του και άλλα παρόμοια.

Μάλλον η κα Γεροβασίλη καταλαβαίνει άλλα πράγματα, που μάλλον δεν έχουν σχέση ή τουλάχιστον έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Λάθος διάγνωση κα Γεροβασίλη. Ο κομματικός οίστρος και η εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς τον μέγα αρχηγό που απονέμει οφίκια χωρίς σοβαρά κριτήρια έχουν όρια και εύκολα μεταμορφώνει τους ανθρώπους όπως η Κίρκη.
Αναζητείται γνήσιος Έλλην και ορθολογισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου