Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Κάντε έρωτα γιατί χανόμαστε ή αλλέως αφήστε τα μίση και αρχίστε το γαμ…

BLOOMBERG, A.P. Μία από τις 6 πιο γηρασμένες χώρες η Ελλάδα
Οσοι γεννήθηκαν το 2000 στην Ιαπωνία, την Νότια Κορέα, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία θα φθάσουν στα 50 τους χρόνια και θα ζουν σε κοινωνίες με υψηλά ποσοστά υπερηλίκων. Εως το 2050 σε αυτές τις γηρασμένες οικονομίες του κόσμου το 40% και πλέον του πληθυσμού θα ξεπερνάει τα 60 χρόνια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών.
 
Η εξέλιξη αυτή θέτει ένα βάρος στις επερχόμενες γενιές, οι οποίες θα κληθούν να χρηματοδοτήσουν το σύστημα πρόνοιας σε χειμαζόμενες οικονομίες με βραδεία ανάπτυξη και διογκούμενο δημόσιο χρέος. Μεταξύ των έξι ταχύτερα γηρασκουσών χωρών, η μόνη η οποία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα αυτή την προοπτική είναι η Ιαπωνία – η τελευταία ήδη διαθέτει τον πιο γηρασμένο πληθυσμό παγκοσμίως. Σύμφωνα με την αξιολόγηση της HelpAge International για την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων, η Ελλάδα και η Ν. Κορέα είναι οι χειρότεροι τόποι να ζήσουν οι άνθρωποι στα 60 τους και πέραν. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 14:11. 12 Σεπτεμβρίου 2015).

Παιδιά, τι γίνεται;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γνωστή και ως κυβέρνηση των παλιόπαιδων και των παλιόγερων αν και είχε την εκπληκτική διάρκεια των 7 μηνών, κατάφερε να μας κάνει όλους γέρους, απαισιόδοξους και απογοητευμένους έως θανάτου.

Ζητείται επειγόντως ελπίδα, αισιοδοξία, προοπτικές και σοβαρές πολιτικές.

Ζητάμε πολλά;

ΥΓ: Αυτό που ξέφυγε του Bloomberg είναι ότι η Ελλάδα έχει τα ποιο πολλά σκουριασμένα και γερασμένα μυαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου