Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Συμφωνία Αιγύπτου - κρατικής κινεζικής εταιρείας για την κατασκευή... νέας πρωτεύουσας

Μακρόπνοο έργο πέντε έως επτά χρόνων
Η Αίγυπτος υπέγραψε συμφωνία με κινεζική εταιρία για την κατασκευή και τη χρηματοδότηση μέρους της σχεδιαζόμενης νέας διοικητικής πρωτεύουσας που θα ανεγερθεί ανατολικά του Καΐρου, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο υπουργός που είναι αρμόδιος για την επένδυση.

 
Βάσει της συμφωνίας, η κρατική κινεζική εταιρία τεχνικών έργων, επίσης γνωστή και ως China Construction, θα μελετήσει την κατασκευή και τη χρηματοδότηση του διοικητικού τμήματος της νέας πρωτεύουσας, το οποίο θα περιλαμβάνει υπουργεία, κρατικές υπηρεσίες, αλλά και το προεδρικό γραφείο.
Η νέα πρωτεύουσα εντάσσεται σε σειρά μεγάλων έργων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ Αλ Σίσι, με στόχο να προσελκύσει ξένες επενδύσεις και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε μια χώρα με πληθυσμό 90 εκατομμυρίων.

Η σχεδιαζόμενη πόλη, την οποία η Αίγυπτος θέλει να οικοδομήσει μέσα σε πέντε έως επτά χρόνια με κόστος 45 δισεκ. δολαρίων, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από κάποιους Αιγύπτιους, οι οποίοι θεωρούν το έργο μη απαραίτητο και κακοσχεδιασμένο.

Η εν λόγω πόλη, η οποία θα έχει το μέγεθος της Σιγκαπούρης, θα περιλαμβάνει ένα αεροδρόμιο μεγαλύτερο από το Χίθροου του Λονδίνου, ένα κτήριο υψηλότερο από τον Πύργο του Άιφελ και περισσότερα από 10.000 χιλιόμετρα δρόμων και λεωφόρων. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,UPD:15:34, Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 15:32).

 
Και η Ελλάς κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Εμείς έχουμε να αντιπαρατεθούμε με τους άλλους, τους σάπιους, εμείς οι ηθικοί και οι έξυπνοι, εμείς οι πατριώτες και οι καλοί άνθρωποι που θέλουμε να κάνουμε τη χώρα ένα καλό ΚΑΠΗ με δωρεάν υπηρεσίες, καλές συντ5άξεις, άφθονο δωρεάν φαγητό και μια καλή κηδεία.

Εδώ δεν έχει χώρο για τους νέους, τα παιδιά, τις θέσεις εργασίας, τους καλούς μισθούς των σκληρά εργαζόμενων και τις προοπτικές για καινοτομίες, παραγωγή και επιτεύγματα.

Ειδικά τώρα που διανύουμε τις εκλογές μνημόσυνο, με δωρεάν πικρό καφέ και κονιάκ 3 αστέρων Μεταξά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου